Sandra Prikk tuli paarismängus Eesti meistriks

Andra Kirna

andra@le.ee

8. veebruar 2022 5SPORT  Haapsalu lauatenniseklubi mängija Mihkel Puhm (vasakul) tuli Läänemaa karikavõistlusel kolmandaks. Foto: Andra Kirna
8. veebruar 2022 5SPORT 
Haapsalu lauatenniseklubi mängija Mihkel Puhm (vasakul) tuli Läänemaa karikavõistlusel kolmandaks. Foto: Andra Kirna

Nädalavahetusel peeti Haapsalus kolmed lauatennisevõistlused, kus osales kokku üle 90 mängija.

Laupäeval selgitati Haapsalu spordihoones välja Eesti kadettide lauatennisemeistrid. Haapsalu lauatennisemängijate parima tulemuse tegi Sandra Prikk, kes tuli naispaarismängus koos Narva sportlase Maria Žavronkovaga Eesti kadettide meistriks. Nii Žavronkoval kui ka Prikil olid tavapärased paarilised haigestunud, mistõttu mängisid nad koos.

Individuaalselt sai Prikk 11. koha, olles selle tulemusega ka parim läänlane.

Haapsalu noor lauatennisist Mike Kolesov sai kadettide meistrivõistlustel 18. koha. Ülejäänud läänlastel nii hästi ei läinud.

Pühapäeval peeti samas Eesti maaspordiliidu Jõud meistrivõistlused, mis oli ühtlasi Haapsalu GP / Läänemaa rahvaliiga finaal. Omavahel võtsid mõõtu kadetid, juuniorid, 2010 sündinud noored. Täiskasvanute võistlustel anti eraldi auhinnad välja ka 50+ ja 70+ veteranidele.

Võistlustest võttis pühapäeval osa 31 naist ja 61 meest. „Ei mäleta, et oleks nii palju võistlejaid ammu olnud,“ ütles võistluste peakorraldaja Heikki Sool.

Ka pühapäevasel võistlusel oli edukaim läänlane Prikk, saavutades Jõu meistrivõistlustel 14. koha. Meeste arvestuses tegi Jõu meistrivõistlustel läänlastest parima tulemuse Markus Põru, kes sai 19. koha.

Pühapäevase etapiga sai läbi ka Valge Daami turniiriga alanud Haapsalu GP karikavõistlused.

Läänemaa karikavõistluste koondarvestuses osutus meeste arvestuses parimaks Aleksei Nikonorov Maardu lauatenniseklubist. Teiseks tuli Haapsalu lauatenniseklubi esindaja Markus Põru ja kolmandaks tema klubikaaslane Mihkel Puhm.

Naiste hulgas läksid kõik poodiumikohad tallinlastele. Esimeseks tuli Elle Õun Tallinna Kalevist, teiseks Margit Tamm Rocca al Mare LTKst ja kolmandaks Piret Kummel Kalevist.

Rahvaliiga arvestuses olid parimad Angela Laidinen ja Sandra Prikk Haapsalu lauatenniseklubist. Kolmandat kohta välja ei antud, sest tingimustele vastavaid mängijaid rohkem ei olnud.

Meestest oli rahvaliiga parim 2009. aastal sündinud Mike Kolesov Haapsalu lauatenniseklubist. Teiseks tuli Aleksandr Sokirjanski ja kolmandaks Lembit Laumets.

Läänemaa lauatennisemängijate järgmised suuremad võistlused on 14. Eestimaa talimängud Ida-Virumaal. Võistkonnas on juhendi järgi kaks meest, üks naine, üks poiss ja üks tüdruk. „Noorte tase on meil päris kõva, paar 12aastast neiut mängivad väga heal tasemel. Tuleb ainult trenni teha, siis tulevad ka tulemused,“ arvas Heikki Sool.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments