Lääne Malevlane: naiskodukaitse Lääne ringkond saab 90

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Julia Sirkel küpsetab pühapäeva hommikul kaitseliidu labidal pannkooke. Foto: Sveta Mustkivi
Julia Sirkel küpsetab pühapäeva hommikul kaitseliidu labidal pannkooke. Foto: Sveta Mustkivi

Naiskodukaitse Lääne ringkond asutati 25. märtsil 1928, mis tähendab, et tuleval kevadel tähistame 90. sünnipäeva. Sel puhul korraldame 24. märtsil Haapsalus kõigile huvilistele konverentsi, et heita pilk tehtule ja rääkida naiste panusest Eesti riigikaitses ning ühiskonnas.

2018. aasta mais on kõik Lääne ringkonna naiskodukaitsjad oodatud osalema suurõppusele Siil. Õppusel leitakse igale liikmele tema oskuste ja väljaõppe kohane ülesanne. Uus asi Siilil on evakuatsiooniõppus.

Järjekordne ohutushoiu kursus tuleb 11.–13. mail Ristil. Kursusest saab naiskodukaitse baasväljaõppe osa, mis aastast 2019 on uutele liitujatele kohustuslik.

Armas naine, kes sa hoolid Eestist, enda ja oma lähedaste turvalisusest ning otsid uusi põnevaid ettevõtmisi, oled oodatud meiega liituma. Uute teadmiste ja oskuste kõrval ootab sind kindel tugi ja sõpruskond kogu eluks. Kui soovid naiskodukaitsest rohkem teada, vaata www.naiskodukaitse.ee. Võta julgelt ühendust, sest iga okas loeb ja iga naine loeb!

Svetlana Mustkivi, NKK Lääne ringkonna instruktor

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments