Läänemaa lasterikastele peredele kingiti koolikotid

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Koolikottide jagamine Viljandis. Foto: erakogu

Eestimaa lasterikastele peredele kingiti septembris ja oktoobris kokku enam kui 500 koolikotti, millest arvestatav osa läks just perede esimesse klassi läinud lastele. 23 koolikotti jõudis ka Läänemaale.

Täpsemalt jagati kahe kuu vältel MTÜ Eesti lasterikaste Perede Liit abil laiali 518 koolikotti, mis jõudsid kõigi maakondade suurperedeni.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul jõudis kõige enam koolikotte Tartumaa lasterikaste peredeni – ühtekokku 88. Kingitud koolikottide arvult järgnesid Viljandimaa, Lääne-Virumaa ja Harjumaa.

Maakondade lõikes kujunes kottide jaotus järgnevalt:

Hiiumaa – 6
Ida-Virumaa – 30
Jõgevamaa – 24
Järvamaa – 28
Läänemaa – 23
Lääne-Virumaa – 41
Pärnumaa – 27
Põlvamaa – 17
Raplamaa – 33
Saaremaa – 13
Tallinn ja Harjumaa – 39
Tartumaa – 88
Valgamaa – 27
Viljandimaa – 81
Võrumaa – 11

Lisaks läks osa kotte lasterikaste perede ühingutele nagu Vesilill ja Perekolle.

Telia Eesti toetustegevuste juht Heddy Ring märkis, et koolikottide jagamise näol oli tegu Telia algatatud kooliaasta alguse kampaaniaga, mille raames kinkisid osa kotte lasterikastele peredele Telia kliendid, teise osaga panustas aga Telia ise.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments