TV 10 olümpiastardi 47. hooaeg algas Lääne maakonna uue rekordiga

Pildil vasakult treener Kaja Ladva, Karen Loorens, Maily Märss ja Gregori Saarna.
Foto: erakogu

Möödunud laupäeval toimus Võrus TV 10 Olümpiastardi sarja 47. hooaja I etapp, kus Ridala tüdruk Maily Märss püstitas uue maakonna rekordi kuulitõukes.

Üle 400 noorsportlase 84 koolist osales sarja hooaja avaetapil Võru spordikeskuses, kus selgitati välja kaheksa individuaalset võitjat ja algas juunini kestev koolitiimide omavaheline mõõduvõtt.

Läänemaalt oli suurematest koolides on võistlemas Haapsalu põhikool ja väiksematest Ridala põhikool.

Parima tulemuse sai Ridala põhikooli võistleja Maily Märss, kes püstitas uue maakonna tipptulemuse kuni 14 aastaste tüdrukute kuulitõukes, tõugates 2kg kuuli 13.38. See tulemus sündis alles viimasel katsel finaalis, millega Maily võitis 2. koha.
Emma Kathrina Hein Haapsalu põhikoolist oli 77 osavõtja seas üheksas tulemusega 10.16.

60m jooksus oli Maily meie parimana 83 jooksja seas 19. kohal ajaga 8,63.

Nooremate kuni 12aastaste poiste kõrgushüppes saavutas Gregori Saarna Haapsalu põhikoolist 1.37-ga 3. koha 74 hüppaja arvestuses. Nooremate tüdrukute kõrgushüppes oli hoos Karen Loorens, kes saavutas 4. koha, ületades 1.34.
Lisete Mikk oli 1.26-ga 14-s. Marta Klooster ja Mia Eliise Maripuu ületasid 1.21 ja said 24-25. koha 70 hüppaja arvestuses.

Haapsalu põhikool on peale 1. etappi 15-s ja Ridala põhikool 6-s.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments