Postimehe saja mõjukaima seas on Kanepi, Sukles ja Kuusk

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaia Kanepi on üks sajast inimestest, kes Postimehe toimetuse arvates on selle aasta jooksul maailma mõjutanud. Foto Arvo Tarmula

Postimehe toimetuse koostatud nimestikus sajast 2017. aastal Eestis ja maailmas rohkem silma paistnud inimestest on ka kolm läänlast: tennisist Kaia Kanepi, Haapsalu linnapea Urmas Sukles ja Eesti epeenaiskonna liikmena vehkleja Kristina Kuusk.

Postimehe toimetus pani kokku koondatud inimesed mänguliselt eri kategooriatesse, et käesoleva aasta tegijaid väärikalt jäädvustada.

Nii Kaia Kanepi kui ka Eesti epeenaiskond on paigutatud sangarite kategooriasse, Urmas Sukles aga juhtide ja liidrite kategooriasse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hi-hii
6 aastat tagasi

Sukles on mõjuvõimas,sest võitis valimised.
( Sest nii juhtus….!)
Tõepõhja sel suurt ei pruugi olla,sest tunduvalt paremat linnapead oleksime tegelikult soovinud.Kord ilmub ta silmapiirile ehk.
Kui Sukleseke turuga toime ei tule,võiks tagasi astuda ausalt.

täpsustus
6 aastat tagasi

isver, Savisaar ja Sukles peaks ju ikka paaris olema.

Vanamees
6 aastat tagasi

Ainuke linnapea nimekirjas! Ei ole Taavi Aasa ega Urmas Kruuset, rääkimata Edgar Savisaarest või moslemist Londoni linnapeast.

kodanik
6 aastat tagasi
Reply to  Vanamees

Loogiline, Sukles ongi taasiseseisvuseaegne olulisem ja tuntum,pikaajalisem linnapea Eestis.

vanaema
6 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Tõeliselt hea linnapea, meeldib rahvale, sest suur häältesaak on selle kinnituseks. Turu osas on mehel samuti õige lähenemine, kevadel-suvel sealt ikka rohkem läbi käiakse, aga tohutuid rahasid ei ole kindlasti mõtet sinna sisse matta-käige Nõmme turul ja veendute ise, pooled müügikohad tühjad , kaup osaliselt palju kallim kui marketites, rahvas ostab hinda arvestades, sest elu sunnib. SUKLES on üle Eesti teada linnapea ja jõudu edaspidiseks –Haapsalus nr 1.

turuline
6 aastat tagasi
Reply to  vanaema

No mida sa vanaema ka räägid? Käin minagi Tallinnas olles Nõmme turult läbi, kõik majakesed kaupa täis ja sealt ma ostan alati lihakaupa. Näiteks, kui süldikaupa ostan, siis lasen koodi ka tükkideks raiuda. Liha hind ikka odavam kui meie Coop lihaletis. Ma ei taha osta seda odavat välismaist liha, mis Rimis ja Maximas müügil, ma ei taha ka neid Poola õunu. Eelistan Eestimaist, mis sest, et need on vahel ka veidi kallimad, aga ma tean, et sellega toetan meie aiapidajat ja põllumeest. Kui ma turule lähen, siis seal ma näen näost näkku inimest, kes neid puuvilju ja juurikaid kasvatab, saan… Loe rohkem »

kodanik 2
6 aastat tagasi
Reply to  Vanamees

Sukles on Haapsalu veneaegsest kaosest ülessehitanud,loogiline,et nimekirjas.