0

Lihula klaver laenati Uuemõisa

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Klaveri transportimine on suur ettevõtmine. Ekraanitõmmis videost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laupäeval, 25. novembril andsid Soome muusikud Uuemõisas kaks mitmekesise kavaga kontserti, kus oli muusikat klassikast folgini ning džässist popmuusikani. Esitati soome muusikat traditsiooniliste, klassikaliste ning eksootiliste pillidega ja muusikainstrumente oli õige erinevaid. Neist klaver toodi kohale spetsiaalselt Lihulast.

„Klaver käis Uuemõisas kutsehariduskeskuses,“ kinnitas Lihula kultuurimaja direktor Tiina Lobja. Kontserdikorraldajatel ei õnnestunud mujalt klaverit saada, mina hea inimene lubasin meie oma.“

Klaveri viis Lihulast Uuemõisa ja tõi tagasi firma, mis tegelebki klaverite häälestamise ja transpordiga. „Vahepeal oli tunne, et kultuurimaja on ümber klaveri ehitatud, sest paistis, et see ei mahu kusagilt välja,“ ütles Lobja.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz