President tuleb Lihulasse vabatahtlikke tunnustama

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

President Kersti Kaljulaid. Foto Arvo Tarmula

Pühapäeval on Lihula kultuurimajas üle-eestiline vabatahtlike tänuüritus, kus president ja liikumine Kodukant annavad üle aasta vabatahtliku aumärgid.

Tunnustamiseks sai kandidaate esitada kolmes kategoorias: aasta vabatahtlik, vabatahtlike kaasaja, juhendaja ning ettevõte või asutus.

Läänemaalt saab vabatahtlike kaasajana aumärgi MTÜ Hoovõtukeskuse ja programmi Sära Silma eestvedaja Leini Vahtras.

Aasta vabatahtlike kandidaatise seas oli läänlastest veel Kõmsi lasteaed-algkooli juhataja ning koorijuht Pille Saatmäe. Vabatahtlike kaasaja kategoorias on kandidaadiks esitatud ka Lihula valla kohvikute päev ning ettevõtte ja asutuse kategoorias Lihula vallavalitsus.

Vabatahtlike tunnustamise traditsiooni algataja oli Avatud Eesti Fond, aastatel 2007-2012 korraldas tunnustamisüritust MTÜ Vaba Tahe (varem Vabatahtliku Tegevuse Arenduskeskus) ning alates 2013. aastast Eesti külaliikumine Kodukant. Ürituse patrooniks on president.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments