Anne Pääsuke sai Läänemaa vabadusvõitlejate ühenduse teeneteristi

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Piiskop Tiit Salumäe, Anne Pääsuke ja Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto Arvo Tarmula

Pühapäeval anti kodanikupäeva puhul muusikapedagoog Anne Pääsukesele Haapsalu toomkirikus esimene Läänemaa vabadusvõitlejate ühenduse teeneterist.

„Anne Pääsuke on isamaalises vaimus laulma õpetanud juba mitu põlvkonda tõesti tublisid Läänemaa inimesi. Nüüd käivad paljude nende lapsed juba Anne juures laulmas,“ ütles Läänemaa vabadusvõitluse ühenduse juhatuse esimees Heiki Magnus.

„Ükskõik mis kell Annele helistada, et vaja oleks lauluprogrammi isamaalisele üritusele, alati saab see tehtud,“ lisas ta.

Läänemaa vabadusvõitlejate ühenduse teeneteristi saaja valisid välja ühendus, Haapsalu linnavalitsus ja Haapsalu Püha Johannese kogudus. Magnuse sõnul tahetakse see muuta kodanikupäeva traditsiooniks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments