0

Galerii: lapsed käisid piirivalvureil ja politseinikel külas

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tänasel kodanikupäeval tegid huvilistele uksed valla Haapsalu politseimaja ja piirivalvekordon. Politseitöö vastu tundsid huvi lapsed Vatlast, Ristilt, Orult ja Haapsalu Nikolai koolist. Taebla gümnaasiumist tuli politseinike ja piirivalvurite tööd vaatama näiteks näiteks poolsada algklasside last.

Kordonis tutvusid lapsed piirivalvelaevaga, oma oskusi ja kuulekust näitas piirivalvekoer.

Politseimajas tutvusid lapsed sõrmejälgede võtmise aparaadiga, märulivarustuse ja politseivööga, said proovida kuulivesti ja ronida politseibussi ning külastada arestikambrit.

Fotod: Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz