Juhtkiri: Talgud teel

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Esmaspäeval peeti Eestis esimest korda liiklustalguid. See tähendab, et politsei uuris kõigepealt inimestelt, millised kohad liikluses neile kõige rohkem muret valmistavad, pöörates neile siis talgutel suuremat tähelepanu.

Haapsalust laekus üks tähelepanek — Kuuse tänava koolimaja esise kohta, kus lapsi kooli toovad lapsevanemad hommikuti suure liikluskoormuse tekitavad.

Ega Kuuse tänav Haapsalu ainuke murekoht ole. Sellesarnast pilti näeb hommikuti ka teiste koolide ja lasteaedade ees — autod voorivad, otsivad peatumiskohta ja lapsed püüavad autode vahelt kooli või lasteaeda jõuda.

Politseipatrulli igasse probleemsesse kohta valvama panna pole võimalik.

Võib–olla oleks lahendus, kui asjaomased ametimehed maha istuks ja mõtleks, kas liikluskorraldust muutes saaks asja parandada. Seni oleks abiks seegi, kui iga autojuht mõtleks enda heaolu kõrval ka teistele liiklejatele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments