Galerii: Õhtu vanalinnas – kes teeb, sel juhtub

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 42


Jennifer Marisse Cohen ja Luisa Lõhmus andsid eile õhtul Begutas vaimustava kontserdi. Taimetoidukohvik oli publikut pilgeni täis. Foto: Lemmi Kann

Kes eile õhtul eelhoiatuse peale Haapsalu vanalinna läks, oli põhjust meeldivalt üllatuda – Karja ja Posti tänava ärides, kultuurikeskuses ja kunstikoolis elu mõnusalt sumises, tehti koos asju ja näidati teistele oma tehtut ette.

Hetkepüüdja stuudiopoes ja taimetoidukohvikus Beguta sai lisaks nautida ka väikest kontserti. Sellest, et Haapsalu inimestele kõikvõimalikud kontserdid meeldivad, andis tunnistust fakt, et nendes kohtades oli ka kõige rohkem rahvast.

Reede õhtusse tõid lisaelevust valgesse riietatud Kadrid, kes kõik vanalinna sel hetkel lahti olevad poed-kohvikud-galeriid läbi käisid ja oma etteastega inimesi üllatasid.

“Kes teeb, sellel ka juhtub,” võttis eilse õhtu kokku Hetkepüüdja perenaine Katrin Arrak, kes on ürituse Õhtu vanalinnas idee autor ja eestvedaja.

Miks ja kuidas see sündis, saab lugeda siit.

Fotod: Arvo Tarmula, Lemmi Kann, Tiiu Kammiste

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mitteajakirjanik
6 aastat tagasi

Väljendit “pilgeni täis” kasutatakse tavaliselt prügikastide puhul. Sobivamat sõnapaari ei leidnud, kirjanik?

väga õige
6 aastat tagasi

Ohh-oo! Artikkel lugemiseks kõigile, tasuline ei olegi! Loeme nüüd siis kõik, et mis OLI head ja huvitavat. Palju tänu. Tutvustav artikkel pidi tingimata tasuline olema.