0

Galerii: Haapsalu põhikool on täis kadrilaadalisi

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Haapsalu põhikooli traditsioonilisel kadrilaadal müüvad kooliõpilased kõige pisematest vanimateni laadakraami. Teenistus jääb iga klassi enda käsutada ja võib kuluda näiteks ekskursioonile.

Tänavune kadrilaat tundus varasematest isegi suurem. Põhikooli arendusjuht Kristi Karm ütles, et kuigi üks klass on varasemast tänu lisaparalleelile 9. klassis juures, näib laat suurem pigem teistsuguse ruumikasutuse tõttu. Müüjaid ja ostjaid jagus klassiruumidesse, koridori, trepikäikudesse ja isegi garderoobi.

Laat kestab täna kella kaheni.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz