Haapsalu vanalinn muutub reede õhtul põnevaks

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Hetkepüüdja seltskond. Foto: Lemmi Kann

Stuudiopoe Hetkepüüdja perenaise Katrin Arraku eestvedamisel muutub Karja tänav homme õhtul omamoodi kaubatänavaks, kus on vanalinna ärid ja kohvikud tavalisest kauem lahti ning pakutakse head-paremat.

„Õhtu vanalinnas”-nimeliseks ettevõtmiseks sai Arrak inspiratsiooni aastaid tagasi, kui käis Ameerikas olles Portlandis sealsel turul oma käsitööd müümas.

„Portlandis oli samal ajal ka üritus nimega First Friday – iga kuu esimesel reedel olid seal ühel tänaval avatud kõik galeriid ja poed, toimusid näituste avamised ja muud väiksed pop-up üritused. Ja inimesed kulgesid mõnusalt ühest kohast teise,” meenutas Arrak.

Kui Rannarootsi keskuses hakati korraldama ostuöid, sündis seal poodi pidanud Arraku peas idee panna oma Ameerika ja Eesti kogemus kokku. „Mõte turundada vanalinna ühtse kaubanduskeskusena tundus mulle jube põnev,” seletas ta.

Esimene katsetus sarjas „Õhtu vanalinnas” oli viis aastat tagasi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rita
6 aastat tagasi

Mis täpsemat toimub ja kus? Hetkepüüdjas saab kauem osta? Veel midagi? Tasuta lugejatele jääb info saamata. Ehk mõni vihje kommentaaridesse panna, oleks abiks.

ats-s
6 aastat tagasi
Reply to  Rita

Ei tasu loota – salakohtumised, öisel ajal! Vist.

Tont.
6 aastat tagasi

See on väga tore algatus ! Aga iga algus on raske. Samal ajal võiks stripibaar teha happi houeri.

milly
6 aastat tagasi

Tubli Katrin! Edu!

eks olge siis omaette, ma ei sega
6 aastat tagasi

Naljakas jälle! Tahavad müüa, ootavad ostjaid, aga artikkel lugemiseks/tutvustamiseks on keelatud! Jeekim küll, maksku siis lehele asjaosalised veits juurde. Pigem ma saan aru, et ma ei ole oodatud, salaseltskond võib tulla. See pole üritus kõigile. Olgu, mul siis ka suva.