Lääne Elu paberleht neljapäeval, 23. novembril

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Arhitektid vaidlustasid Haapsalu põhikooli hoone ideekonkursi tulemused

Konkursil ergutuspreemia saanud võistlustöö „Merihobu” autorid leiavad, et kõigis kolmes võidutöös pole arvestatud konkursi tingimusi.

Sel nädalal sai riigihangete vaidlustuskomisjon nõude tunnistada kehtetuks Haapsalu linnavalitsuse korraldus, millega kinnitati ideekonkursi võitjad. Nõude esitasid kolm arhitektuuribürood: Nordprojekt, TrilogStudio ja Positiivne Pinnavorm, kes on konkursil ära märgitud ideekavandi „Merihobu” autorid. TrilogStudio arhitekti Kristjan Tõlgi sõnul ei vasta kõik kolm võitnud võistlustööd konkursi tingimustele.

Naist põlema panna ähvardanud süürlane sai vanglast välja

Oma naise süütamiskatse eest aastaks vangi mõistetud Süüria pagulane Samer Khtab on oma vanglakaristuse ära kandnud ja asus elama Tartusse.
Khtabi kui pagulast abistava Johannes Mihkelsoni keskuse juht Tõnu Ints ütles, et Khtab vabanes vanglast möödunud nädalal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments