Hetkepüüdja pood kolib koroona leviku takistamiseks internetti

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Katrin Adamson. Foto: Arvo Tarmula
Hetkepüüdja poe omanik Katrin Adamson. Foto: Arvo Tarmula

Hetkepüüdja poe omanik Katrin Adamson teatas raske südamega vastu võetud otsusest kolida pood mõneks ajaks internetti.

“Alates esmaspäevast saab meie kaupu www.hetkepyydja.eu vahendusel. Proovime anda oma panuse viiruse leviku vähendamiseks ja sulgeme oma füüsilise poe loodetavasti vaid paariks nädalaks,” selgitas ta.

Poos lubab anda endast parima, et kogu kaup jõuaks võimalikult kiiresti veebipoe riiulitele. “Kahjuks ei ole netist ostmine nii mõnus, kui reaalselt kivi oma käes tunnetades, aga loodame, et mõistate ja tulete meie väljakutsega kaasa. Loodetavasti on tegu ülereageerimisega ja saame varsti uksed uuesti lahti teha,” ütles Adamson.

Ta lisas, et positiivse külje pealt vaadatuna on netipoes paljud hinnad soodsamad. Siiski tuleb arvestada postikuluga alla 30 euroste ostude puhul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lääne Elu
4 aastat tagasi

Peab Pankuriga nõustuma, ega sel poel talveperioodil hästi lähe.

Pankur
4 aastat tagasi

No iga jura ei maksa ka nüüd viirusega siduda, eks. Arusaadav, et sellisel poel Haapsalus talveperioodil hästi ei lähe, aga jahuda siin mingist leviku tõkestamisest jms – olge normaalne