Poeruumidest internetti: kriis sunnib otsima uusi võimalusi

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Katrin Adamson. Foto: Arvo Tarmula

Hetkepüüdja omanik Katrin Adamson on alati olnud seda meelt, et lahendamatuid probleeme pole olemas, lihtsalt mõnikord võib lahendus tunduda esmapilgul vägagi ootamatu. Foto: Arvo Tarmula

Elustiilipoe Hetkepüüdja omaniku Katrin Adamsoni sõnul on praegu õige aeg selleks, et revideerida ettevõtte tegevust ja leida uusi lahendusi.

Adamson oli esimene kriisiaegne poepidaja Haapsalus, kes teatas, et paneb uksed kinni. Juba 11. märtsil kolis ta kogu Hetkepüüdja tegevuse e-poodi.

„See ei olnud lihtne otsus ja võttis tegelikult põlve värisema, aga ma tundsin, et asi läheb muidu hapuks,” selgitas Adamson.

Mõte sellest, et poodi võib sattuda inimene, kes on enda teadmata nakatunud koroonaviirusega ja pärandab selle ka teistele klientidele edasi, ei andnud Adamsonile asu.

Infot koroonaviiruse levikust ja ohtlikkusest tuli ühe õhtuga nii palju juurde, et hommikuks oli otsus küps – pood tuleb kinni panna.

Seda Adamson tegigi. Ja mitte ainult – ta käis desovahendiga üle põhimõtteliselt kogu poe. Et hing oleks rahul.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Pamp
4 aastat tagasi

Eriti vaimukas tegu ennem poe kinnipanekut desovahendiga üle käia.
Viirus hävineb iseeneset teatud aja jooksul ja see aeg pole pikk..