Lion’ite heategevuslik oksjon kogus 1111 eurot

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu lion’id teevad heategevusmüüke juba aastaid. Foto: arhiiv

Haapsalu lion’id ja rotarid kogusid esmaspäeval korraldatud heategevuslikul oksjonil vaegnägijast Haapsalu noormehe tarvis 1111 eurot.

Haapsalu Lionsi klubi Valge Daam laekur Ene Erman ütles, et klubi pole oksjoneil varem kunagi nii palju raha ühe ettevõtmisega kogunud.

13. novembril korraldasid Haapsalu Lionsi klubi Valge Daam ja Haapsalu Rotary klubi juba viiendat korda heategevusliku oksjoni. Igal aastal on oksjonil ka oma eesmärk. Tänavu koguti raha vaegnägijast Haapsalu noormehele Mirkole arvuti ja spetsiaalse arvutiprogrammi soetamiseks.

„Oksjon on iga-aastane traditsioon, mida oodatakse põnevusega mõlemas klubis,” nentis Valge Daami tänavune president Marelle Saar.

Nagu ka varasematel kordadel, läksid tänavu oksjonil kaubaks Lionsi klubi naiste valmistatud hoidised. Eriti populaarsed olid marineeritud seened ja kurgid. Oksjoni viis läbi Haapsalu Rotary klubi president Jaanus Arnover.

„Jaanuse aktiivsel ja meeleolukal juhtimisel koguti 1111 eurot, mis on kõigi aegade rekord,” tõdes Saar. „Rotarid osutusid eriti suurteks moosisõpradeks.”
Lion’id ja rotarid annavad arvuti Mirkole üle detsembri keskel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments