ERR: Kastepõld valitakse neljapäeval Lääneranna volikogu esimeheks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaak Kastepõld. Foto: Urmas Lauri

Jaak Kastepõld. Foto: Urmas Lauri

Kahe Läänemaa ja kahe Pärnumaa valla ühinemisel tekkinud Lääneranna valla valimised võitis valimisliit, mis vedas nelja valla ühinemist ning vallavanema kandidaadiks on Mikk Pikkmets, vahendas ERRi uudisteportaal.

Volikogu koguneb esimest korda sel neljapäeval ning siis valitakse volikogu esimees, kelleks saab senine Lihula volikogu esimees Jaak Kastepõld.

Vallavanema valimiseni jõutakse Läänerannas ilmselt novembri keskpaigas ning kandidaadina on üles seatud senine Koonga vallavanem Mikk Pikkmets.

Lääneranna valla valimised võitis Lääneranna valimisliit, saades 21-kohalises volikogus 14 kohta. Viis kohta sai volikogus valimisliit Nelja Valla Ühisjõud, kaks kohta EKRE.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tarvas
6 aastat tagasi

Kuidagi onupoja poliitika kumab siit läbi .Tahaks uuelt omavalitsuselt siiski miskit enamat loota!

Saarlane
6 aastat tagasi

Pikkmets ütles ühes artiklis “Ma toon näite, mis ei ole usutav. Kui valijad leiavad, et Jaak Kastepõld on teinud halvasti oma tööd, ja annavad talle 50 häält, aga keegi saab 200–300 häält, siis tuleb asjad üle vaadata. Ma muidugi ei usu, et Jaak vähe hääli saab.” Pikkmets sai peaaegu 300 häält, Peksar ja Sõber said peaaegu 100, milleks siis 48 häälega Kastepõld esimeheks?

Mann
6 aastat tagasi

48 häälega volikogu esimeheks?mis neist valimistest siis kasu ,seal oli palju rohkem inimesi ,kes temast rohkem hääli sai.Onupoja poliitka.