Lõuna-Läänemaa kergejõustikuhooaja lõpetab heitevõistlus Paatsalus

Hetk möödunud aasta võistluselt Hanila Heited. Foto: erakogu

Seitse kuud kestnud lõuna-läänemaa noorte kergejõustikuhooaeg lõpeb pühapäeval, 15. oktoobril Paatsalus.

Teist sügist järjest toimub lapsevanem Jüri Saatmäe kodus, tema enda rajatud kettaheite- ja kuulitõukeringides noortevõistlus Hanila Heited. Eelmise aasta kahe vanusegrupi kergejõustikuvõistlus on sellel aastal plaanitud läbi viia nelja vanusegrupi heitevõistlusena. Starti on oodata Lõuna-Läänemaa koolide noored kergejõustiklased vanuseklassidest U14, U16, U18 ja U20.

Lisaks tulevad, nagu eelmisel aastal, starti ka õpetajad ja lapsevanemad. Hanila Heited on ametlik Eesti Kergejõustiku Liidu kalendris olev kergejõustikuvõistlus. Kõikide vanuseklasside noored võistlevad vastavalt oma klassi raskuste heite- ja tõukevahenditega. Kõik tulemused on ametlikud. Eelmisel aastal saavutasid seal mitmed noored isiklikud rekordid ja häid tulemusi on oodata ka nüüd. Selleks annab lootust paljude meie noorte head etteasted nii Haapsalus kui ka Lihulas septembris toimunud kergejõustikuvõistlustel.

Võistluse algus on pühapäeval kell 12.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments