Maaeluminister külastab Läänemaa ettevõtjaid

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Tarmo Tamm. Foto vikipeedia

Maaeluminister Tarmo Tamm külastab täna Läänemaa maaettevõtjaid ja kohtub Ridalas sealse rahvaga.

Minister Tarmo Tamm ütles, et külastab Läänemaad ministri ametis esmakordselt. „Maaeluministeeriumi ei ole võimalik juhtida vaid pealinna kabinetist. Mõistmaks kuidas maaettevõtjatel ja –inimestel läheb, tuleb inimeste juurde mina ning silmast silma nii murekohti kui ka õnnestumisi arutada,“ lisas minister.

Ennelõunal külastab maaeluminister Tamm piimatootmise ja karjakasvatusega tegelevat OÜd Nigula Piim ja kohtub Ridala vallas rahvaga. Pärastlõunal võõrustab ministrit Uus-Vainu mahetalu peremees Raido Raba ja OÜ Arne Tamm ja Westfarm OÜ juht Arne Tamm, kes tegeleb teravilja- ja karjakasvatusega.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments