0

Kõmsi–Virtsu teeremont hakkab lõppema

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Juuni alguses alanud Kõmsi–Virtsu tee remont lõpeb ligi kuu aega enne ette pandud tähtaega. Maanteaameti Lääne regiooni ehitusosakonna projektijuhi Urmas Robami sõnul hakati esmaspäeval remonditaval teelõigul paigaldama viimast asfaldikihti ja maanteeamet tahab remonttööd lõigul lõpetada 5. oktoobriks.

Kõmsi ja Virtsu vahelise ligi 9 kilomeetri pikkuse teelõigu remont algas 5. juunil ja pidi esialgse kava järgi lõppema 5. novembril.

4,2 miljonit eurot maksma läinud projektiga sai teelõik kompleksstabiliseeritud alusel kahekihilise asfaltbetoonist katte ning osaliselt laiendati ristmikke Kõmsil. Rekonstrueeriti ka olemasolevad mahasõidud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz