Olev Peetris kandideerib Reformierakonna nimekirjas

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Ridala vallavanema valimised (arvo tarmula) (19) Olev Peetris

 

Ridala vallavolikogu esimees Olev Peetris (pildil) kandideerib Haapsalu volikokku Reformierakonna nimekirjas.

Reformierakonna Haapsalu esinumber Lauri Luik tutvustas neljapäeva õhtul oma valimisnimekirja. Sellesse kuuluvad veel keskkonnaameti piirkonnajuht Sulev Vare, Haapsalu Linnamajanduse juht Urmas Koppe ja Ridala vallavolikogu liige Anti Ratas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
20 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nt
6 aastat tagasi

Mind ei huvita, kus nimekirjas keegi on või olnud on, mina valin inimest. Meil on mõtlemis ja liikumisvabadus. Kui oled milleski pettunud,siis tulebki edasi liikuda. Täiesti pseudoprobleem.

See
6 aastat tagasi

on tõesti imelik ,et mõnel vennikesel pole ei au ega häbi tunnet,jalutab kõik erakonnad läbi,müüb , mida võimalik ja keda võimalik maha ja naeratab oma lokikeste all.Kui selliseid valitakse, siis on ju ka valijad sellised, kellele see meeldib.

Igatahes
6 aastat tagasi

Haapsalu-Ridala kogukonna hüvanguks tegutsemiseks on Peetrisel väge ja tarkust küll ja küll

arvan
6 aastat tagasi

oi milline üllatus, eks ole. Siit nüüd paistab, miks vennal oli nii kiire ridalat maha müüa. Toiduahel kenasti paigas. Aga kas sellise põhimõtte järgi tegutsevad vennikesed on ikka väärt kogu piirkonna arengut juhtima? nad juhivad ju kõik põhimõtteliselt ainult oma taskusse ja oma võimu suurendamiseks.

vaadake
6 aastat tagasi

artikli päises selle mehe pilku….mina teda küll ei vali.

nimi
6 aastat tagasi
Reply to  vaadake

see sinu probleem, keda see huvitab

veel
6 aastat tagasi

üks tegelane ,kes kuidagi ei tea kuhu ta kuulub või kuuluma peaks. Mida siin hüpata ja karata ühest tsunftist teise,no ei ole tõsiseltvõetav.

einoh
6 aastat tagasi
Reply to  veel

sellised me oleme, vahel on isepäisus nõrkus kui vaja kokku hoida, vahel on isepäisus tugevus kui üldine vaimuvaesus võimutseb

Reform to Viigimees
6 aastat tagasi

Vaatasin eelmise valimise tulemust ja kui arvestada praegust seisu,siis rohkem ei pakuks. Isegi statistiliselt on neil keeruline üle 1 koha saada.

Uuds
6 aastat tagasi

Ega teda keegi oma sekka taha,aga kuna reformarid sama nahaalid ,siis üks paras punt.ehk rahvas on seekord targem ja selliseid ülbikuid ei vali. Lootus sureb viimasena.

Kustas
6 aastat tagasi

Peetris on suur reetur, kes müüs ka Ridala valla maha. Täielikult müüdav nahk ja Haapsalu reformikate tallalakkuja. Sellised inimesed kaugele ei jõua, kui sa hüppad iga natukese aja tagant uude erakonda, kust aga tuul puhub, näitab, et mehel pole selgroogu ja on täielik sült.

nimi
6 aastat tagasi
Reply to  Kustas

uskumatult võimekas mees sinu jutu järgi, suudab 1 Ridala maha müüa, anna kannatust, ikka suudad üllatada nõmedustega

...
6 aastat tagasi

Kas saaks kuidagi siinsetest tarkadest ühe nimekirja kokku, siis alles saaksime volikogu!