Kanepi võitis kahepäevaseks veninud US Openi avaringi mängu

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kaia Kanepi. Foto: Eesti tenniseliit

kanepi tenniseliit

Kaia Kanepi. Foto tenniseliit

Kaia Kanepi (WTA 418) avaringi mäng katkestati eile teises setis vihma tõttu. Eile lõpetas haapsallane mängu ja võitis selle kindlalt otsustavas setis.

Kanepi vastaseks avaringis oli 37-aastane kogenud itaallane Francesca Schiavone (WTA 75). Esimeses setis, mis kestis vaid 23 minutit, eestlanna geimivõitu kirja ei saanud. Teises setis jõudude vahekord muutus ja Kanepi läks juhtima koguni 4:0. Võitluslikus heitluses suutis Schiavone enda kasuks pöörata kaks järgmist geimi, kuid siis katkestati turniiril mängud vihma tõttu.

Eile jätkunud kohtumises näitas Kanepi üles väga head mängukindlust ja võitis 12st geimist kaheksa. Teise seti võit tuli numbritega 6:4 ja otsustav kindlalt 6:2.

Tabelisse läks Kanepi võit kirja numbritega 0:6, 6;4, 6:2.

Teises ringis kohtub Kanepi belglanna Yanina Wickmayeriga (WTA 129). Wickmayeri kontol on viis WTA turniiri võitu. Varem on Kanepi belglannaga kohtunud koguni kuus korda ja võidud on nad jaganud 3:3. Esimeses ringis alistas Wickmayer ukrainlanna Lesia Tsurenko (WTA 30) tulemusega 6:3, 6:1.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments