Lääne Elu paberleht teisipäeval, 29. augustil

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

lel2908001

 

Katre pood sulgeb uksed

Vanim järjepidevalt Haapsalus tegutsenud erakauplus Katre paneb Posti tänaval uksed lõplikult kinni. „Sulgemisotsuse oleme ise teinud. Pood on olnud 30 aastat avatud ja igal asjal on kord lõpp,” ütles poe üks omanikke. 

40aastane Fred Vali teeb noortele heitjatele tuule alla

Spordimaailmas veteraniseisuses 40aastane Läänemaa kergejõustiklane Fred Vali on sel hooajal kõvasti paugutanud – juulis tegi kaks isiklikku rekordit ja eelmisel nädalavahetusel püstitas maailma hooaja tipptulemuse 4011 punkti heidete mitmevõistluses. Kuuli tõukas ta juulikuus 17.20.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
56 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Parteikontor
6 aastat tagasi

Tavakodanikuna hämmastab see,et enne valimisi hakkab järsku tohutult “murelike kodanike” kommentaare ilmuma. Veidi ebausutav. 🙂 Pigem jääb mulje,et 2-3 kibestunud oponenti trükivad nagu noored Kutserid. 😀

ampel
6 aastat tagasi

su mõte tormab nii kiiresti, et näpp ei jõua järele..ja vaata, mis jama sa nüüd kokku oled kirjutanud.
Mina küll ei viitsi neid salvestusi vaadata. Ega küsimused tähenda veel hoolimist.

elanik
6 aastat tagasi
Reply to  ampel

ära jah viitsi. Kuula seda mis sulle isake ette ütleb. Ise fakte uurida, lugeda vms. on ju niiiiiiiiii vaevaline. Ja keda see tõde üldse huvitab, eks ju.

To Mari alias Marje
6 aastat tagasi

Enne mötle kui ütled!!! Ära varbapeale kuse!

seda et
6 aastat tagasi

Muidugi Sukles jätkab,sest muidu oleks kogu see komejant reformierakonnaga asjata.Kogu see erakonnast lahkuminek on vaid näitemäng,mis varjab hari ja refi koostööd.

AR
6 aastat tagasi

Võiks nüüd vahu kloppimise lõpetada. Linnapeana jätkab Sukles.Proovige pool aastat enne järgmisi valimisi jälle

elanik
6 aastat tagasi

Merle Mäesalu on vähemalt intelligentne inimene, kui ta kritiseerib, siis argumenteeritult. Vastaskandidaat Sukles on aga läbi aegade olnud lihtsalt labase suuvärgiga ärpleja, kelle stiiliks on oma gängimeestele soojad kohad ja kasulikud diilid. Selline jama võiks küll läbi saada.

juss
6 aastat tagasi
Reply to  elanik

Merle, sina vä?

elanik
6 aastat tagasi
Reply to  juss

urmas, sina vä? valge daami päevad said läbi vä?

mull
6 aastat tagasi
Reply to  elanik

Ega Merlel polegi praegu muud kui intelligentselt malbe naeratusega tegijatelt aru küsida, sest see ta töö hetkel ongi. Kui ta linnapeaks saab, siis saab alles aru hakata andma. Ta lubas soodsat pinnast investoritele looma hakata. Ma soovitaks seebivabriku siiakanti tuua. Siis saaksime pesta ja vahutada.

Mari
6 aastat tagasi

Andri Meriloo on maailma parim
perearst ja tunnustatud ka üle Eesti.Ta jutt siin lehes on jumala
öige,ei ole vaja oma musta pesu
üle ilma laotada. Kas töesti volikogus ei saa küsimustele vastuseid? Aga maavalitsus kaob ju
ära,ju Mäesalu noolib kah uut sooja
kohta.Aga peab see siis nii näotult
käima? Tuttavatest ei tea kedagi,
kes hääletaks Mäesalu poolt.

Marikesele
6 aastat tagasi
Reply to  Mari

Mäesalu uue töökoha leidmisega tõenäoliselt porbleeme pole, Sukles sobib heal juhul FraMare baarmaniks.

Kana
6 aastat tagasi
Reply to  Marikesele

Äkki ikka teeb meile vanalinna õlleka?

Marile
6 aastat tagasi
Reply to  Mari

Tahad nalja teha, aga see kukkus küll sul halenaljakas välja. Mis puutub aga Meriloosse, kes tahab poliitikas uuele katsele minna, mis varemalt ei õnnestunud, siis ega see paremat ettevalmistust küll ei näidanud. Jälle latialt läbi. Hale, hale ja sellised lakeid ei peaks hakkama järgneval neljal aastal kohalikku poliitikat küll kujundama. Iga kingsepp jäägu ikka oma liistude juurde, sest paistab, et Meriloo pole ka õppimisaldis.

tera
6 aastat tagasi
Reply to  Mari

Poliitika on kunst midagi väga musta veega puhtaks pesta.

Kana
6 aastat tagasi

Ma isiklikult arvan, et Sukles on normull vend. Paneb tina nagu minagi ja sitta see linn. Huiama peabki igalt poolt kust võimalik, muidu huiatakse sind. Minu isiklikult raha pole, et tiitrihis õlut ja veini lasta aga käib ka kapteni kõrts. Lihtsalt Urmas, ole mees ja tee midagi, et ka meie saaksime vanalinna omale pesa. Saue pandi kinni ja nüüd polegi meil oma vanalinna istumiskohta. Võtke oma kavva ka uus õllekas vanalinna ja toimeta edasi oma asju mis vaja ära toimetada.

mumm
6 aastat tagasi
Reply to  Kana

nohh, urmas, kuuled. Mine tee talle paar õltsi välja ja luba midagi, kümme häält nagu maast leitud

...
6 aastat tagasi

Taat
29. aug 2017 – 09:23 kirjutas:
“…. Mäesalu ainult kritiseerib kui halvasti kõik on, aga kui Suklesele hea töö eest preemiat maksti, siis hääletas esimesena poolt”.

Siinjuures tahan ütelda, et vist oli veel kolm tublit linnajuhti (abilinnapead), kellele preemiat maksti. Tõsi, oma alluvad olevat mees täiesti ära unustanud. Nende panus vist ikka väga väike. Nii et igati tubli!

Taadule
6 aastat tagasi
Reply to  ...

Mis juttu sa ajad? On Mäesalu kritiseerinud kõiki Suklese ettevõtmisi? Ei mitte. Suklese valitsemise alla on volikogu usaldanud üksjagu suure ampluaa, millega ta oma võimetelt kõigega selgelt toime ei tule. Kui nüüd linnavolinik küsib miks ei tehta või miks korralikult ei tehta, siis mis siin taunivat on? Igal juhul seesuguseid julgeid inimesi, kes näevad vigu ja oskavad neid välja tuua ning pakkuvad ka omapoolseid lahendusi, ongi linna volikokku vaja.

Kana
6 aastat tagasi
Reply to  Taadule

Jah olen nõus. Tegi suure kontserdi aga õllekat pole siiani….

Anonüümne
6 aastat tagasi

Aga sina küsija ära mine üle selle silla-aja sõrad vastu ning mine protesti märgiks ringiga.