4

Panga ja Jõõdre rahvas saab uued bussipaviljonid

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Parila bussipeatus. Foto: arhiiv

Parila bussipeatus

Foto: Arvo Tarmula

 

Ridala vald vahetab välja kolme bussipeatuse ootepaviljonid.

Panga küla vana ja kipakas paviljon on juba ära viidud ja uus on kohal. Jõõdre küla saab kaks paviljoni, ütles abivallavanem Ailar Ladva. Üks tuleb praeguse asemele Lihula maantee äärde (pildil) ja teine Jõõdre kortermajade juurde koolibussi ootavaile lastele.

Paviljonid on puidust nagu praegusedki, aga tehtud Tene Kaubanduses ja kohandatud bussiootajate tarvis.

Ladva sõnul maksavad kolm paviljoni koos paigaldusega üle 5000 euro.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Maiu
Maiu

3 kuuti…

selline kuut
selline kuut

ja 5 tonni

113
113

mitte ainult Uuemõisa jube peatused häirivad ,samas tallinna mnt silma petused on samasugused jubedused

Hr Ladvale
Hr Ladvale

Ja mis neist hirmsatest Uuemõiza bussiputkadest saab – ei hakka neid paviljonideks kutsumagii?Ärarüüstatud kolekohad. Aastaid tagasi lubati, et Kutsehariduskeskuse ehitusõpilased parandavad need ära. Ju see jutuks oli hea küll.

wpDiscuz