Galerii: Rockileedid Bonnie Tyler ja Suzi Quatro jõudsid kohale

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

Eile õhtul saabusid kaks Rock in Haapsalu naisstaari Bonnie Tyler ja Suzi Quatro Tallinna lennujaama ja Bonnie Tyler sõitis eile hilisõhtul ka juba Haapsallu.

Haapsalu piiskopilinnuses toimuval Rock in Haapsalul esinev Bonnie Tyler tuletas oma e-kirjas rokipeo korraldajatele meelde, et talle ei meeldi limusiinid ja eelistab nende asemel sõita ühes bussis koos oma bändiga.

Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul tuli Bonnie Tyleri "kapriis" välja juhuslikult.
"Mainisime kirjas artisti esindajale, et Haapsalu vanalinnas on kitsad tänavad ja me istutaksime laulja ümber enne linnasõitu väiksemasse autosse," selgitas Sukles. "Selle peale ütles Bonnie Tyleri management, et laulja ei salli limusiine üldse ja pealegi eelistab sõita samas bussis oma bändikaaslastega," lisas linnapea.

Niisiis saadeti Bonnie Tylerile Tallinna Lennujaama vastu Scania luksbuss.

Mõlemad rockileedid esinevad juba täna õhtul Haapsalu piiskopilinnuse laval.

Fotod: Peeter Langovits

Bonnie Tyler ja Suzi Quatro saabumine Tallinna lennujaamas Foto Peeter Langovits01 Bonnie Tyler ja Suzi Quatro saabumine Tallinna lennujaamas Foto Peeter Langovits02 Bonnie Tyler ja Suzi Quatro saabumine Tallinna lennujaamas Foto Peeter Langovits03 Bonnie Tyler ja Suzi Quatro saabumine Tallinna lennujaamas Foto Peeter Langovits04 Bonnie Tyler ja Suzi Quatro saabumine Tallinna lennujaamas Foto Peeter Langovits06 Bonnie Tyler ja Suzi Quatro saabumine Tallinna lennujaamas Foto Peeter Langovits07 Bonnie Tyler ja Suzi Quatro saabumine Tallinna lennujaamas Foto Peeter Langovits08 Bonnie Tyler ja Suzi Quatro saabumine Tallinna lennujaamas Foto Peeter Langovits10 Bonnie Tyler ja Suzi Quatro saabumine Tallinna lennujaamas Foto Peeter Langovits11
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments