Muhu väina regatt: Aurora võitis etapi ja juhib regatti

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Muhu väin Aurora. Reiljan

Aurora on teel oma kolmanda Muhu väina regati võidu poole. Foto Kaire Reiljan

Muhu väina regatil sõideti täna Pärnu lühirada, mille LYS III grupis võitis regati üldliider selles klassis, Haapsalu jahtklubi jaht Aurora (kapten Pille Kaas). Aurorale oli see esimene etapivõit.

Lühirada oli edukas ka samas grupis võistlevatele Haapsalu jahtidele Luisale (Henry Viiret) ja Meerile (Tiit Kaljuveer), kes lõpetasid vastavalt kolmanda ja neljanda kohaga. Kuue sõidu kokkuvõttes on kohad aga vastupidised: Meeri neljas ja Luisa viies.

Black Bird (Argo Ottens) lõpetas täna LYS III klassis 19. kohaga kuid hoiab kokkuvõttes kaheksandat kohta. Maimu (Aarne Tuisk) sai lühirajal 24. koha ja on kokkuvõttes 22. ning Elevantsil (Agur Kruusing) on ette näidata vastavalt 26. ja 29. koht.

Folkbootidest tõuseb üldarvestuses järjest ettepoole Haapsalu jahtklubi jaht Bacchus (Olev Oolup), kes lõpetas täna kolmanda kohaga, kuid on kuue sõidu kokkuvõttes tõusnud teiseks. 

ORC II klassis võistlev Haapsalu jahtklubi jaht Matilda 3 (Erki Teras) on regati teises pooles tulemusi parandanud. Täna lõpetasid nad viienda kohaga, kuid üldkokkuvõttes on tõusnud kaheksandaks.

LYS I klassis purjetav Chantal (Ingar Lao) lõpetas lühiraja 12. kohaga ja on üldarvestuses 11. kohal.

Homme stardivad võistlejad Muhu väina regati viimasele etapile Pärnust Riiga. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments