Rehemäel toimunud liiklusõnnetuses hukkus 45aastane naine

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politseilogo

Täna õhtul Rehemäel toimunud liiklusõnnetuses hukkus 45aastane naine, teatas politsei pressiesindaja.

Kella 18 paiku põrkasid Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 37. kilomeetril, Rehemäel kokku sõiduauto Honda ja mahtuniversaal Ford. Kokkupõrke tagajärjel hukkus saadud vigastustesse sündmuskohal Fordi kaasreisija, 45-aastane naine, kaks inimest viidi haiglasse.

Esialgetel andmetel liikus Honda Tallinna poolt Haapsalu suunas ning Ford Haapsalust pealinna. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Honda teelt välja põllule. Mõlema auto esiosa sai kokkupõrkes tugevalt kannatada. 

Kiirabi viis haiglasse Honda roolis olnud 1992. aastal sündinud mehe ja Fordi juhtinud 1971. aastal sündinud mehe. Teisi reisijaid autodes polnud.

Liiklusõnnetuse hetkel oli teelõigul teekate kuiv ja nähtavus hea.

„Traagilise liiklusõnnetuse põhjused on selgitamisel ning politseinikud on sündmuskohal infot kogumas. Esialgsetel andmetel võis Ford kalduda vastassuunavöödisse,“ ütles Lääne prefektuuri operatiivjuht Andrei Taratuhhin.

Liiklus oli sel teelõigul mitu tundi tugevasti häiritud, Tallinnast Haapsalu poole suunduv sõidurida suunati üle põllu avariikohast mööda sõitma. Praeguseks on liiklus taastatud.

„Suvisel ajal toimub palju üritusi, on puhkuste aeg ja inimesed liiguvad palju ringi. Sellepärast palume kõiki liiklejaid olla väga tähelepanelikud, valida turvaline sõidukiirus, hoida pikivahet, alati olla roolis kained ning suunata kogu oma tähelepanu sõiduki juhtimisele, et kõik jõuaks turvaliselt kohale,“ lisas Andrei Taratuhhin.

Liiklusõnnetuse asjaolude väljaselgitamiseks alustatakse kriminaalmenetlust, mida juhib Lääne ringkonnaprokuratuur. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
6 aastat tagasi

Delfi kirjaoskamatud meile üle kolinud?

juhtub ikka
6 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Näpukas pole veel kirjaoskamatus. Aga üle kontrollida muidugi võiks.

Juss
6 aastat tagasi

Ega keegi kontrolli mis jama kirja pannakse , peamine on ruttu uudis üles panna. Aga seda pole enne olnud-haiglase Honda roolis…. Tase .

Nii+ongi!
6 aastat tagasi

… haiglase Honda roolis…?!

Tiit
6 aastat tagasi

Juba mõni kuu tagasi tuli Rehemäe Nissi vallast Läänemaale.

Madis
6 aastat tagasi

Rehemäe jääb siiski veel Harjumaa piiridesse, Läänemaa algab vahetult enne Ristit, või on viimase paari päevaga juba piiri nihutatud.

siiski
6 aastat tagasi
Reply to  Madis

Ammu minevik.

Juhan
6 aastat tagasi

Kohe tuleb kolmas uudis ka.