1

Noarootsis on juulis kohvikuteõhtu

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Juuli alguses peetakse Noarootsi poolsaarel esimest kohvikuteõhtut, mis kannab nime „Aibofolke” ehk „Rannarahvas”.

Poosaare külades avatakse 8. juulil kodutaludes kohvikud. „Hara, Pürksi, Paslepas mitmes talus ja Österby pritsimaja juures,” loetles kohvikuteõhtu idee autor Helja Jõgisman. „Kuna maainimene teeb päeval tööd, siis alustavad meie kohvikud pärastlõunal kell neli. Kohvikud on lahti kella üheksani, kuid kes tahab, saab oma koduhoovis pikemalt toimetada.”

Noarootsi kohvikuteõhtu korraldajad on peale Jõgismani ka Ülle Schönberg ja Eva Rahv.

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kindel
kindel

mõte on elus esimest korda Noarootsi minna ja arvan, et see päev on just selleks sobilik .

wpDiscuz