Noarootsis on juulis kohvikuteõhtu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Juuli alguses peetakse Noarootsi poolsaarel esimest kohvikuteõhtut, mis kannab nime „Aibofolke” ehk „Rannarahvas”.

Poosaare külades avatakse 8. juulil kodutaludes kohvikud. „Hara, Pürksi, Paslepas mitmes talus ja Österby pritsimaja juures,” loetles kohvikuteõhtu idee autor Helja Jõgisman. „Kuna maainimene teeb päeval tööd, siis alustavad meie kohvikud pärastlõunal kell neli. Kohvikud on lahti kella üheksani, kuid kes tahab, saab oma koduhoovis pikemalt toimetada.”

Noarootsi kohvikuteõhtu korraldajad on peale Jõgismani ka Ülle Schönberg ja Eva Rahv.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kindel
6 aastat tagasi

mõte on elus esimest korda Noarootsi minna ja arvan, et see päev on just selleks sobilik .