1

Taeblas mängiti suvevollet

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Coolbet suvevolle 3. etapil Taeblas oli üheteistkümne võistkonna jagu osalejaid.

Naistest võtsid võidu Heliko Nukki, Triin Heilu, Eveli Maripuu ja Ana Laura Kaasik ning meestest Madis Jõgisalu, Henry Erik ja Martin Loorits.

3.etapi auhinnalaua katsid Nivea ja SL Läänela. Eeloleval teisipäeval mängitakse Taeblas suvevollet OÜ Bellfire auhindadele.

Seni toimunud etappide järel on Taeblas punktiarvestuses liider Madis Jõgisalu. Naistest on kolmikjuhtimine: võrdselt punkte on kogunud Heliko Nukki, Riina Suits ja Hele-Mall Eerik. Perekondade arvestuses juhivad Maanus, Marten ja Mai-Roos Jõevee.

Fotod Andra Kerge

Taebla suvevolle. Kerge01 Taebla suvevolle. Kerge02 Taebla suvevolle. Kerge03 Taebla suvevolle. Kerge04 Taebla suvevolle. Kerge05 Taebla suvevolle. Kerge06 Taebla suvevolle. Kerge07 Taebla suvevolle. Kerge08 Taebla suvevolle. Kerge09 Taebla suvevolle. Kerge10 Taebla suvevolle. Kerge11 Taebla suvevolle. Kerge12 Taebla suvevolle. Kerge13 Taebla suvevolle. Kerge14 Taebla suvevolle. Kerge15 Taebla suvevolle. Kerge16 Taebla suvevolle. Kerge17 Taebla suvevolle. Kerge18 Taebla suvevolle. Kerge19 Taebla suvevolle. Kerge20 Taebla suvevolle. Kerge21

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Võrk palli fänn number üks
Võrk palli fänn number üks

Nii head pildid

wpDiscuz