0

Virtsu kool ostab annetuste eest klaveri

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Virtsu kool kogus Hooandjas 1424 eurot, et osta uus klaver.

Uut klaverit oli tarvis juba ammu, sest senine oli oma aja ära elanud ja katki. Paari aasta jooksul oli klaverifondi kogutud 800 eurot, aga sellest ei piisanud. Nii otsustasidki õpilased asja ise käsile võtta ja klaverifondi lisa koguda. Klaverisoov pandi üles Hooandja keskkonda, kus inimesed saavad omale meelepärast projekti toetada.

Plaan oli kokku saada 1300 eurot, kuid raha kogunes isegi rohkem. Kokku 38 annetajat toetasid kahe aprillinädala jooksul Virtsu koolile klaveri ostmist  1424 euroga. Nüüd on võimalik osta ka klaveritool. Klaver on juba välja vaadatud, laos olemas ja peaks järgmisel nädalal kooli jõudma.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz