9

Galerii: vestlusring “Kas HÕFF rikub Haapsalu mainet ja röövib elanikelt une?”

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festival korraldas eile avaliku arutelu selle üle, millist mõju on HÕFF avaldanud kuurortlinna Haapsalu kuvandile ja selle noorsoole.

Pealkirja „Kas HÕFF rikub Haapsalu mainet ja röövib elanikelt une?” kandva arutelu ajendiks on viie Haapsalu koguduse vaimuliku ühispöördumine, milles tehakse linnale ettepanek lõpetada festivali toetamine ja anda raha hoopis muusikakoolile.

HÕFFi kunstilise juhi Maria Reinupi sõnul ei ole ürituse eemärk vastandada kirikut või religiooni kultuuriüritustele. „Küll aga sooviti diskuteerida selle üle, millest moodustub kultuur ning festivali kuvand, kes on sellise festivali sihtrühm või mida tähendab üks festival linnale?” ütles ta.

Arutelu juhtis telesaatejuht Urmas Vaino. Vestlusringist võtsid osa piiskop Tiit Salumäe, Haapsalu aselinnapea Liina Põld, literaat Olev Remsu, Lääne Elu ajakirjanik Tarmo Õuemaa, linnakodanik Aivo Paljasmaa ja teised.

Fotod Lemmi Kann

HõFFi arutelu. Lemmi Kann02 HõFFi arutelu. Lemmi Kann03 HõFFi arutelu. Lemmi Kann04 HõFFi arutelu. Lemmi Kann05 HõFFi arutelu. Lemmi Kann06 HõFFi arutelu. Lemmi Kann07 HõFFi arutelu. Lemmi Kann08 HõFFi arutelu. Lemmi Kann09 HõFFi arutelu. Lemmi Kann10 HõFFi arutelu. Lemmi Kann11 HõFFi arutelu. Lemmi Kann12 HõFFi arutelu. Lemmi Kann13 HõFFi arutelu. Lemmi Kann14 HõFFi arutelu. Lemmi Kann15 HõFFi arutelu. Lemmi Kann16 HõFFi arutelu. Lemmi Kann17 HõFFi arutelu. Lemmi Kann18 HõFFi arutelu. Lemmi Kann19 HõFFi arutelu. Lemmi Kann20 HõFFi arutelu. Lemmi Kann21 HõFFi arutelu. Lemmi Kann22 HõFFi arutelu. Lemmi Kann23 HõFFi arutelu. Lemmi Kann24 HõFFi arutelu. Lemmi Kann25 HõFFi arutelu. Lemmi Kann26 HõFFi arutelu. Lemmi Kann27 HõFFi arutelu. Lemmi Kann28 HõFFi arutelu. Lemmi Kann29 HõFFi arutelu. Lemmi Kann30 HõFFi arutelu. Lemmi Kann31 HõFFi arutelu. Lemmi Kann32 HõFFi arutelu. Lemmi Kann33 HõFFi arutelu. Lemmi Kann34 HõFFi arutelu. Lemmi Kann35 HõFFi arutelu. Lemmi Kann36 HõFFi arutelu. Lemmi Kann37

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
ja
ja

Kus seda kuulda-näha saab?

Kirikuisa
Kirikuisa

Kellel tōesti ei ole selle kalli sviidi eest maksta seal saab kiirmajutuse üle platsi asuwas PPA Bordellis…
Kahjuks alkohol on keelatud seal…
Ilusad puuvoodid ja kummist ajuga hui ootawad.

Kirikuisa
Kirikuisa

See Haapsalu ongi nagu Potjomkini kyla…
Kylastage Lossiplatsis asuvat ST.Petrbourgh hotelli…siis saate aru millest jutt…

Kogudusetütar
Kogudusetütar

St. Peterbourgi hotell on Haapsalu üks parimaid ööbimiskohti ja väga hea asukohaga. Mäletan, et 1992. aasta aprillis Rootsi kuningapaari külaskäigu ajal käis kõva ehitus ja ehituskardinad sahisesid lumetormis, mis lust. Veerand sajandit rahvast teeninud juba.

hernes
hernes

Nagu printsessid herneteral Anderseni muinasjutus.

Külaline
Külaline

Haapsalu mainet rikub iga suvised soojavee katkestused, mis kestavad vähemalt 3 nädalat keset parimat suve sesongi !!! Linn võiks rohkem muretseda selle peale! Uskumatu et juba 10 aastat seoses katlamaja jms.remondiga ei ole näha lõppu ja sellega kannattavad suve külalised, üritused ja linna maine!

to külaline
to külaline

Ei tea kus sa elad? Mina elan ka Haapsalus,aga meie suures majas pole olnud mingeid soojavee katkestusi. Jah, võib-olla mõne päevased, kui majas toimuvad mingid profülaktilised tööd.

???
???

Kelle käes seal soojamajndus on ?

Külaline
Külaline

AS Utilitas Eesti ( enne Eraküte) . Elamu vanalinnas, sama jama iga suvi 🙂

wpDiscuz