4

Vormsi vallavanem lahkus IRList

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Vormsi vallavanem Tanel Viks (arvo tarmula)

Tanel Viks. Arvo Tarmula foto

Vormsi vallavanem Tanel Viks teatas täna Lääne Elule, et lahkus IRList.

"Astusin kunagi 90ndate alguses tollasesse Vabariiklaste Koonderakonda ja olen jõudnud tänasesse IRLi erinevate ühinemiste kaudu," ütles Viks. "Paraku tuleb tõdeda, et alates Res Publikaga liitumisest on erakond stabiilselt ja kindlalt kaugenenud mulle lähedastest väärtustest, sealhulgas juhtimispõhimõtetest. Tänane areng kinnitas, et oli aus see samm astuda."

Viks lisas, et Vormsi valla juhtimist või olukorda volikogus see ei muuda, sest  vallavanemaks saamine ei olnud kuidagi seotud tema erakondliku kuuluvusega.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kuzmits
Kuzmits

Need ju head uudised!

läänemaalane
läänemaalane

Muidugi – valimised tulemas. IRL on öelnud, et tuleb Vormsil oma nimekirjaga. Viks paneb kokku oma nimekirja – valimisliitu. IRL-s olemine oleks takistuseks. Ja kindlasti on vaja näidata ka seda, et on Paust kindlalt eemale astunud.

Jk
Jk

jah ekresse minek, seal sellised põhimõtted veel säilinud, mis irl is varem olid ka suht isamaalised ikka

irwq.
irwq.

Nalja nabani – irl jookseb varsti ise laiali !

wpDiscuz