Vormsi vallavanem lahkus IRList

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Vormsi vallavanem Tanel Viks (arvo tarmula)

Tanel Viks. Arvo Tarmula foto

Vormsi vallavanem Tanel Viks teatas täna Lääne Elule, et lahkus IRList.

"Astusin kunagi 90ndate alguses tollasesse Vabariiklaste Koonderakonda ja olen jõudnud tänasesse IRLi erinevate ühinemiste kaudu," ütles Viks. "Paraku tuleb tõdeda, et alates Res Publikaga liitumisest on erakond stabiilselt ja kindlalt kaugenenud mulle lähedastest väärtustest, sealhulgas juhtimispõhimõtetest. Tänane areng kinnitas, et oli aus see samm astuda."

Viks lisas, et Vormsi valla juhtimist või olukorda volikogus see ei muuda, sest  vallavanemaks saamine ei olnud kuidagi seotud tema erakondliku kuuluvusega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kuzmits
6 aastat tagasi

Need ju head uudised!

läänemaalane
6 aastat tagasi

Muidugi – valimised tulemas. IRL on öelnud, et tuleb Vormsil oma nimekirjaga. Viks paneb kokku oma nimekirja – valimisliitu. IRL-s olemine oleks takistuseks. Ja kindlasti on vaja näidata ka seda, et on Paust kindlalt eemale astunud.

Jk
6 aastat tagasi

jah ekresse minek, seal sellised põhimõtted veel säilinud, mis irl is varem olid ka suht isamaalised ikka

irwq.
6 aastat tagasi

Nalja nabani – irl jookseb varsti ise laiali !