0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 21. märtsil

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel2103001

Karuse rahvas tervitas kevadet pööripäevapalvusega

Karuse rahvas tähistas eile kevade saabumist omalaadse pööripäevapalvusega, mis ühendab risti- ja looduseusu. Kaks palvust – üks kirikus, teine metsaaltaril – peetakse täpselt ühel ja samal ajal. Eile oli see kell 12.29, mil algas astronoomiline kevad. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

Teed lagunevad, varuge kannatust

Maanteeamet teatas, et ilmastikuolud ei lase kruusateede seisu kiiresti parandada. Hullud on teeolud peaaegu kõigil Läänemaa kruusateedel.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz