0

Korvpalli rahvaliiga võitis Ridala

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

rahvaliiga_meister

Ridala korvpallimeeskond. Foto erakogu

Läänemaa korvpalli 2017. aasta rahvaliiga meistrivõistlused võitis Ridala meeskond Vatla ja Palivere ees.

Ridala on nüüd kahekordne rahvaliiga korvpallimeister. Eelmine tiitel võideti aastal 2004, kui tasavägises finaalis alistati ühe punktiga Taebla gümnaasium. Seejuures mängisid koolipoisid toona tugevdatud koosseisuga – nende ridu täiendasid Eesti rahvuskoondise mängija Reinar Hallik ja MMi hõbemedalimees tänavakorvpallis Mario Polusk.

Seekordne tiitel tuli märksa kindlamalt. Hõbedameeskonnast Vatlast oldi üle 13 punktiga. Vastastest kõige nimekam on Eesti paljukordne noorte lauatennise meister ja täiskasvanute mullune hõbe paarismängus Toomas Vestli.

Ridala koosseis: Sander Siht, Silver Siht, Priit Nukki, Mario Erit, Janno Soon, Urmet Püve, Tooma Üprus.

Rahvaliiga selgitas korvpallimeistreid 24. korda. Läänemaa rahvaliiga selle hooaja esimese tiitlivõistluse, rahvaliiga karikavõistlused võitis Nõva Taebla BC Jazz/Friendose ja Vatla ees.

Hooajal 2017 olid korvpalli Läänemaa rahvaliiga suurimad toetajad Kultuurkapital ja OÜ Tradilo.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz