Pikale veninud kabinetinõupidamine jättis ära Anveldi visiidi Läänemaale

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Anvelt 1

Täna hommikul Läänemaa politsei- ja päästeasutusi külastama pidanud siseminister Andres Anvelt jättis öötundidesse veninud kabinetinõupidamise tõttu Läänemaa visiidi ära.

Siseminister Anvelt pidi täna hommikul kohtuma politseinikega Haapsalu politseijaoskonnas ja seejärel päästjate ja päästeala vabatahtlikega Haapsalu päästekomandos. Tagasiteel Tallinna pidi minister külastama ka Nõva päästekomandot ja kohtuma Nõval omavalitsuste esindajatega. 

Siseminister pidi siiski Läänemaa visiidi ära jätma, sest eile pärastlõunal alanud tavapäratult pika päevakorraga valitsuskabineti nõupidamine lõppes alles täna varahommikul.    

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Joomakaru
7 aastat tagasi

Jumal tänatud, et ei tulnud.

Püsikunde
7 aastat tagasi
Reply to  Joomakaru

Pääses terve nahaga muidu oleks kanamunadega pillutud. Poliitikud arvavad ikka, et “maalt ja hobesega” sestap selline suhtumine. Teame-teame kuidas peate elama, tulge Talina, siin tööd ja leiba, uusi kaasaegseid elamispindu nagu seeni peale vihma, kinnisvara äri õitseb, mis mühinal. Saab palka kah ja kui veidi vähe, siis pane ülemere Soome poole ja elu lill.

METSAWEND...
7 aastat tagasi

Pole ju enam Läänemaad…
Haapsalu rajoon on selle kärbitud asunduse nimi…