3

Pikale veninud kabinetinõupidamine jättis ära Anveldi visiidi Läänemaale

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Anvelt 1

Täna hommikul Läänemaa politsei- ja päästeasutusi külastama pidanud siseminister Andres Anvelt jättis öötundidesse veninud kabinetinõupidamise tõttu Läänemaa visiidi ära.

Siseminister Anvelt pidi täna hommikul kohtuma politseinikega Haapsalu politseijaoskonnas ja seejärel päästjate ja päästeala vabatahtlikega Haapsalu päästekomandos. Tagasiteel Tallinna pidi minister külastama ka Nõva päästekomandot ja kohtuma Nõval omavalitsuste esindajatega. 

Siseminister pidi siiski Läänemaa visiidi ära jätma, sest eile pärastlõunal alanud tavapäratult pika päevakorraga valitsuskabineti nõupidamine lõppes alles täna varahommikul.    

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Joomakaru
Joomakaru

Jumal tänatud, et ei tulnud.

Püsikunde
Püsikunde

Pääses terve nahaga muidu oleks kanamunadega pillutud. Poliitikud arvavad ikka, et “maalt ja hobesega” sestap selline suhtumine. Teame-teame kuidas peate elama, tulge Talina, siin tööd ja leiba, uusi kaasaegseid elamispindu nagu seeni peale vihma, kinnisvara äri õitseb, mis mühinal. Saab palka kah ja kui veidi vähe, siis pane ülemere Soome poole ja elu lill.

METSAWEND...
METSAWEND...

Pole ju enam Läänemaad…
Haapsalu rajoon on selle kärbitud asunduse nimi…

wpDiscuz