Galerii: Lääne maleva pealiku vastuvõtt

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pärast Eesti vabariigi aastapäeva pidulikku tähistamist toomkirikus ja Lossiplatsil, kogunesid Läänemaa kaitseliitlased Haapsalu kultuurikeskusesse Lääne maleva pealiku vastuvõtule.

"Meile, kes me kanname vormi, on vabariigi aastapäev kõige tähtsam tähtpäev," ütles Kaitseliidu Lääne maleva pealik Rasmus Lippur kokkutulnutele.

Malevapealik lisas, et paraadidel on kolm eesmärki: inimesed saavad näha meie sõdureid ja tehnikat ja annab sõpradele teada, et me oleme valmis end kaitsma. "Kolmas sõnum on neile, kellel, ilmselgelt meeltesegaduse hoos, võiks tulla mõte meile kallale tulla," lisas ta.

Vastuvõtul anti Tarmo Lillemetsale ja Jaanus Rahuojale üle Kaitseliidu I klassi teenetemedal ning Allan Luigele III klassi teenetemedal. 

Lääne malev teenetemärgi sai Vahur Pedak.

Uue, kõrgema auastme sai ka seersant Ivari Rahula.

Fotod Arvo Tarmula

Kaitseliidu ülema vastuvõtt. Tarmula1 Kaitseliidu ülema vastuvõtt. Tarmula2 Kaitseliidu ülema vastuvõtt. Tarmula3 Kaitseliidu ülema vastuvõtt. Tarmula4 Kaitseliidu ülema vastuvõtt. Tarmula5 Kaitseliidu ülema vastuvõtt. Tarmula6 Kaitseliidu ülema vastuvõtt. Tarmula7 Kaitseliidu ülema vastuvõtt. Tarmula8 Kaitseliidu ülema vastuvõtt. Tarmula9

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Tont
6 aastat tagasi

Kui tõesti jamaks läheb, on Kaitseliit ainus vägi,mis pikemalt vastu peab. Kunagine pealik Benno oli mu naabrimees. Ja ta oli omal ajal väga mures,sest omaaegne Riigikaitse komisjoni esimees (Buratino) Mikser tahtis Kaitseliitu laiali saata. Kusjuures härra Mikser pole siiani isegi tegev teenistust läbinud ja pidi plaanima soovahetuse operatsiooni.

Jääger
6 aastat tagasi

Tervitusi Kullionule !