0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 10. jaanuaril

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel1001001

Lihula kompanii taastaja Marko Reisel sai aasta kaitseliitlaseks

Laupäeval Haapsalus välja kuulutatud aasta kaitseliitlase tiitel jäi Läänemaale – koos rändauhinnaga sai selle Lääne maleva Lihula üksikkompanii pealik Marko Reisel. Aasta naiskodukaitsja on Kristlin Kõrgesaar naiskodukaitse Järva ringkonnast.

Kunstikooli galerii hind tõusis oksjonil kolmandiku võrra

Haapsalu linnavalitsus müüs eile oksjonil kinnisvara kokku 342 800 euro eest. Osta.ee keskkonnas müüdi maha kunstikooli endises majas Karja 6 asuvad kaks korterit ja galerii ning väike korter Suur-Lossi tänavas.

Kõmsi vihmaussimuld jõuab müügile

Kõmsil tegutseva K. Meti traaditööstuse omanikud asutasid vihmaussimulla tootmise ettevõtte ja loodavad veebruaris turule tulla.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz