6

Galerii: kunstikooli pere marssis pidulikult uude majja

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu kunstikooli õpilased, õpetajad ja lapsevanemad marssisid täna õhtul maskeerituna ja trummipõrina saatel Karja tänava koolimajast uude koju Jaani tänaval.

Uues kodus söödi torti ja tehti tutvust uute klassiruumidega.

Fotod Arvo Tarmula

Kunstikooli rongkäik. Tarmula01 Kunstikooli rongkäik. Tarmula02 Kunstikooli rongkäik. Tarmula03 Kunstikooli rongkäik. Tarmula04 Kunstikooli rongkäik. Tarmula05 Kunstikooli rongkäik. Tarmula06 Kunstikooli rongkäik. Tarmula07 Kunstikooli rongkäik. Tarmula08 Kunstikooli rongkäik. Tarmula09 Kunstikooli rongkäik. Tarmula10 Kunstikooli rongkäik. Tarmula11 Kunstikooli rongkäik. Tarmula12 Kunstikooli rongkäik. Tarmula13 Kunstikooli rongkäik. Tarmula14 Kunstikooli rongkäik. Tarmula15 Kunstikooli rongkäik. Tarmula16 Kunstikooli rongkäik. Tarmula17 Kunstikooli rongkäik. Tarmula18 Kunstikooli rongkäik. Tarmula19 Kunstikooli rongkäik. Tarmula20 Kunstikooli rongkäik. Tarmula21 Kunstikooli rongkäik. Tarmula22 Kunstikooli rongkäik. Tarmula23 Kunstikooli rongkäik. Tarmula24 Kunstikooli rongkäik. Tarmula25 Kunstikooli rongkäik. Tarmula26 Kunstikooli rongkäik. Tarmula27 Kunstikooli rongkäik. Tarmula28 Kunstikooli rongkäik. Tarmula29 Kunstikooli rongkäik. Tarmula30 Kunstikooli rongkäik. Tarmula31 Kunstikooli rongkäik. Tarmula32 Kunstikooli rongkäik. Tarmula33 Kunstikooli rongkäik. Tarmula34 Kunstikooli rongkäik. Tarmula35 Kunstikooli rongkäik. Tarmula36 Kunstikooli rongkäik. Tarmula37 Kunstikooli rongkäik. Tarmula38 Kunstikooli rongkäik. Tarmula39 Kunstikooli rongkäik. Tarmula40 Kunstikooli rongkäik. Tarmula41 Kunstikooli rongkäik. Tarmula42 Kunstikooli rongkäik. Tarmula43 Kunstikooli rongkäik. Tarmula44 Kunstikooli rongkäik. Tarmula45 Kunstikooli rongkäik. Tarmula46 Kunstikooli rongkäik. Tarmula47 Kunstikooli rongkäik. Tarmula48 Kunstikooli rongkäik. Tarmula49 Kunstikooli rongkäik. Tarmula50 Kunstikooli rongkäik. Tarmula51 Kunstikooli rongkäik. Tarmula52 Kunstikooli rongkäik. Tarmula53 Kunstikooli rongkäik. Tarmula54 Kunstikooli rongkäik. Tarmula55 Kunstikooli rongkäik. Tarmula56 Kunstikooli rongkäik. Tarmula57 Kunstikooli rongkäik. Tarmula58 Kunstikooli rongkäik. Tarmula59 Kunstikooli rongkäik. Tarmula60 Kunstikooli rongkäik. Tarmula61 Kunstikooli rongkäik. Tarmula62 Kunstikooli rongkäik. Tarmula63 Kunstikooli rongkäik. Tarmula64

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kas
kas

Aselinnapea Põld istus samuti arvuti ees või? Tema kohus oleks olnud kunstikoolis olla.

Ohoo
Ohoo

Uus maja on ikka ilus ja palju suuremate võimalustega. Vägev!

?
?

linna esindust ei olnudki kohal?

xxx
xxx

nad parseldasid samal ajal juba teist maja maha

” Haapsalu linnavalitsus müüs täna oksjonil kinnisvara. Osta.ee keskkonnas müüdi maha kunstikooli endises majas Karja 6…. „Väga põnev oli. Istusime arvutite ees, pöidlad peos,” ütles Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman.”

Valdek
Valdek

Ja mis selles halba on ??

No
No

See on küll absurdne,et linnavalitsuse haridusosakonnast keegi kohale ei viitsinud minna.

wpDiscuz