Haapsalu volikogu liikmeks saab Riima Velbre

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Riima Velbre

Riima Velbre. Arhiiv

Haapsalu linnavolikogu liige Natalia Koropets (Keskerakond) esitas avalduse oma volituste lõpetamiseks alates 1. jaanuarist.

Keskerakonna nimekirjas järgmine on Riima Velbre, kes on andnud oma nõusoleku volikokku tulla.

Riima Velbre on Haapsalu Tarekese lasteaia juhataja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ehk
7 aastat tagasi

Võib olla Korobets ei olnud valmis tõstma kätt seal kus nõuti. Pidi lahkuma,et koha saaks kuulekas parteisõdur.

Kodanik
7 aastat tagasi

Tehku siis lasteaed korda. Muidu laguneb veel ära.

kahjuks
7 aastat tagasi

Olin Tarekese hoolekogus, Velbre oli ikka see,kes oma lubadustele vastavalt ei toiminud.

Kaire Reiljan
7 aastat tagasi

To Luula Lihtsalt teadmiseks: volikogu liikmeid ei määrata, vaid valitakse. Volikokku pääsevad inimesed vastavalt sellel, kuidas nad valimistel hääli kogusid. Kui nimekirjast volikokku pääsenud inimene otsustab loobuda, siis tuleb tema asemele see, kes häältearvu poolest temast järgmine oli. Kui see inimene omakorda otsustab loobuda, siis läheb järgmine. Ja kohaliku omavalitsuse (ka Haapsalu linn on kohalik omavalitsus) valimised toimusid viimati aastal 2013.

Luula
7 aastat tagasi
Reply to  Kaire Reiljan

Poliitiline formalism.

Luula
7 aastat tagasi

Riima Velbre on Haapsalu lasteaia “Tareke” juhataja, mille ühtedeks märksõnadeks on pagulased ja kanatoidud lastele. Need viimased märksõnad võivad olla põhjusteks, miks Riima volikokku määrati. Siit Haapsalu ja Ridala võimalik poliitiline perspektiiv – pagulased ja kanafarmid.

Luulale
7 aastat tagasi
Reply to  Luula

Tee endale selgeks, et omavalitsuste volikogudesse kedagi ei määrata, sinna on võimalik saada ainult rahva (valijate) usalduse kaudu.

aga
7 aastat tagasi
Reply to  Luulale

vot siin tekibki küsimus,miks inimesed selliseid volikokku valivad? Mis see tulemus on,mida loodetakse nende abil saada?

agale
7 aastat tagasi
Reply to  aga

Soovitan sul vaadata neid volikogu ülekandeid, siis sa näed mis seal toimub. Enamus volikogu liikmetest seal mõnuleb, aru saamata mis toimub ja millest räägitakse. Hea seegi, et alles nüüd sai Koropets aru, et ta on aastaid olnud volikogus tühi koht, aga seesuguseid on veel. Hull asi on see, et rahvas selliseid koha soojendajaid ikka valib. Iga volikogu liige peaks valimisaja lõpus esitama ka mingi volikogus oldud aja aruande.

bra
7 aastat tagasi
Reply to  agale

mõistlik ettepanek, toetan aruannet tegemiste ja kasvõi sõnavõttude kohta.

Luula
7 aastat tagasi
Reply to  Luulale

Ei tee, niigi selge. Piisav kogemus.

chin
7 aastat tagasi

Vaatasin volikogu protokollidest, et igakord kui linnavalitsusele preemiat määratakse astub mõni linna revisjonikomisjoni liige tagasi. Eelmisel aastal Karilaiu määratud kevadpreemia järel esimees Tuulberg ja nüüd jõulupreemia ajal liige Koropets. Ainult vana võitleja Lepp jätkab. Ta peabki, sest oma naine töötab linnavalitsuses.Volikogus on kõik kontrolli all.

no
7 aastat tagasi

29 häält pole midagi märkimisväärset. Ta ju istub ka linnamajanduse nõukogus , ilmselt mingite teenete eest. Paras lv kummardaja, jookseb kaasa kõigega mida ette söödetakse.

Saarlane
7 aastat tagasi

Sina ükskõik,pane siia oma nimi ja kandideeri ise, küll me siis vaatame,kas said 3 häält või jäid puhta 0 peale.

saarlasele
7 aastat tagasi
Reply to  Saarlane

teema ongi selles,et normaalsetel inimestel ei ole aega sellise jamaga tegeleda. Las need tegelevad,kel iga kuu viimane reede on aega volikogusaalis klouni mängida.

to ükskõik
7 aastat tagasi

Mida vingute. Ilmselt paremat varianti ei ole, kui ta sai sedavõrd palju hääli, et nüüd volikokku minna.

ükskõik
7 aastat tagasi

Vabandust aga täiesti mõttetu tädi, nii nagu nad kõik seal volikogus on.