0

Haapsalu vapimärgi kandidaate on kuus

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

vapimark

Haapsalu vapimärk. Arhiiv

„Haapsalu aukodaniku tiitlile on esitatud üks ja vapimärgi saajaks kuus kandidaati,” ütles Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Kandidaatide nimesid Parbus ei avaldanud. Tema sõnul saadab linnavalitsus nüüd nõuetel vastavate kandidaatide andmed linnavolikogu kultuurikomisjonile otsustamiseks. Kultuurikomisjoni ettepanekul teeb otsuse Haapsalu linnavolikogu ja seda ilmselt 17. veebruaril toimuval istungil. 

Seni on vapimärk antud korraga kuni kolmele inimesele.

Aukodaniku tiitel ja vapimärgid antakse üle Haapsalu linnapea pidulikul vastuvõtul 23. veebruaril Haapsalu kultuurikeskuses.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz