Aasta konsulent 2016 on läänlane Vaike Nõu

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Vaike Nõu

16. detsembril kuulutati Viljandimaal Olustveres välja aasta konsulent 2016, kelleks on loomakasvatuse ning finantsmajanduse konsulent Vaike Nõu (pildil).

Aasta konsulendiks tunnistatud Vaike Nõu tegutseb konsulendina peamiselt Läänemaal, kuid nõustab kliente ka ümberkaudsetes maakondades. Lisaks loomakasvatusele ja finantsmajandusele annab ta nõu ka töötervishoiu ja tööohutuse valdkonnas ning nõuetele vastavuse alal, vahendas Maaelu Edendamise sihtasutuse pressiesindaja Jane Lumiste.

“Vaike Nõu täiendab end pidevalt ja osaleb aktiivselt erinevatel valdkondlikel üritustel,“ iseloomustas aasta konsulenti Maaelu Edendamise sihtasutuse juhatuse liige Andres Vinni. Lisaks konsulenditööle juhib Vaike Nõu ka edukat lihaveisekasvatustalu.

Klientide hinnangul on Vaike Nõu laialdaste teadmistega oma ala tippspetsialist, kes süveneb alati kliendi küsimustesse, pakub erinevaid lahendusi ning kellega on meeldiv töötada. Kolleegid iseloomustavad teda kui vastutulelikku, konkreetset ja täpset konsulenti, kes jõuab edukalt tegeleda mitme erineva alaga, märkis pressiesindaja.

Nõuandeteenistus on parimaid konsulente tunnustanud juba alates 2007. aastast. Aasta konsulendi valimisel võeti arvesse teiste konsulentide ning MESi töötajate hinnangud kandidaatide koostöövalmidusele ja töö kvaliteedile, samuti klientidelt saadud tagasiside ja 2016.a sõlmitud nõustamiselepingute arv, rahaline maht ja nõustatud klientide hulk. Vaike Nõu oli kõrgetel kohtadel kõigi nimetatud kriteeriumite alusel.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments