0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 15. novembril

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel1511001

Lihula gümnaasiumi õpilaskodu läks viimasel hetkel ühinemislepingusse

Rahvas tegi Lihula, Hanila, Koonga ja Varbla valla ühinemislepingusse kokku 31 ettepanekut. Inimesed tahaksid, et tulevase valla keskus tuleks Vatla mõisa, Vatla kool säiliks ja Lihulasse ehitataks ujula ning korralik saun. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

Isadepäev tõi isad ja lapsed kodust välja

Nädalavahetusel Haapsalus peetud isadepäevaüritusi vaadates paistab, et kodus diivanil logelda ei saanud küll ükski isa. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz