0

Fotogalerii: Uuemõisa lapsed ja isad tegid koos lumememmesid

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Uuemõisa lasteaed-algkool kutsus oma lapsed ja isad laupäevaks Haapsallu Rannarootsi muuseumi. Seal ootasid neid lõke, suitsulest, mängud ja ideaalne lumi lumememme tegemiseks.

uuemoisa isadepaev 1 uuemoisa isadepaev 2 uuemoisa isadepaev 3 uuemoisa isadepaev 4 uuemoisa isadepaev 5 uuemoisa isadepaev 6 uuemoisa isadepaev 7 uuemoisa isadepaev 8 uuemoisa isadepaev 9 uuemoisa isadepaev 10 uuemoisa isadepaev 11 uuemoisa isadepaev 12 uuemoisa isadepaev 13 uuemoisa isadepaev 14 uuemoisa isadepaev 15 uuemoisa isadepaev 16 uuemoisa isadepaev 17 uuemoisa isadepaev 18 uuemoisa isadepaev 19 uuemoisa isadepaev 20 uuemoisa isadepaev 21 uuemoisa isadepaev 22 uuemoisa isadepaev 23 uuemoisa isadepaev 24 uuemoisa isadepaev 25 uuemoisa isadepaev 26 uuemoisa isadepaev 27 uuemoisa isadepaev 28 uuemoisa isadepaev 29 uuemoisa isadepaev 30 uuemoisa isadepaev 31 uuemoisa isadepaev 32 uuemoisa isadepaev 33 uuemoisa isadepaev 34 uuemoisa isadepaev 35 uuemoisa isadepaev 36 uuemoisa isadepaev 37 uuemoisa isadepaev 38 uuemoisa isadepaev 39

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
trackback
Isadepäev | Uuemõisa lasteaed

[…] Rohkem pilte leiab Lääne Elu galeriist. […]

wpDiscuz