Äripäev: endine Eesti suusaäss jäi lõpuks varguses süüdi

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Foto: Pixabay

kohtuhaamer Pixabay

Teisel ringil teises maakohtus mõisteti suure varguse ühe peaarhitektina süüdi endine suusataja Erkki Jallai, kes veel aasta tagasi Harju maakohtus pikantse tõsiasja tõttu sama kuriteo süüdistusega õigeks mõisteti, kirjutab Äripäev.

2011. aastal suusad varna riputanud endine tippsportlane, 34aastane Erkki Jallai varastas juba kaks aastat hiljem Rootsist mootorrattaid ning üritas neid Eestisse toimetada.

Tema kuriteokaaslased olid Võrus baaripeksmises süüdi mõistetud Tarren Vool, Jallai ammune tuttav motohuviline Pertti Käppa ja Mihkel Ago. Varaste kodutee ligi 259 700 Rootsi krooni ehk 28 000 eurot väärt tsiklitega lõppes Kappelskäri sadamas, kus Rootsi politsei nad kinni pidas.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments