Ridala ja Nikolai kooli noored olid lõimumislaagris

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lõimumislaager

Foto: Kersti Arov

 

Ridala ja Haapsalu Nikolai kooli lõimumisprojekt, mida rahastas haridusministeerium, sai teoks esimesel koolinädalal, osalesid 7.–9. klassi õpilased.

Lõimumine algas kahepäevase laagriga Tuksi spordibaasis, osalejaid oli 140. Laagripäeva täitis mitmesugune sportlik tegevus: pallimängud ja teatevõistlused ning meeskonnatöö. Õhtut sisustasid klasside etteasted ja tõrvikutega matk ööpimeduses.

Teisel päeval oli fotojaht ja orienteerumismäng ning tantsukooli JJ-Street treener Kerttu Luik tutvustas tänavatantsu.

Laagriga veel lõimumine ei lõppenud. Neljapäeval tulid Nikolai kooli õpilased Ridala kooli külla. Tegutseti neljas töötoas: tantsimine, maalimine, mälumäng ja tahvelarvutid. Päeva teine pool kulges Puise–Kiideva matkarajal. Ülesanne oli rajalt korjata kolm mitmesugust eset. Kiidevas valmisid korjatud esemeist luuletused ja näitemängud.

Projekti viimane üritus oli Nikolai koolis. Nikolai kooli rahvas jagas noored võistkondadesse ja saatis linna orienteeruma.

Tänu projektile hakkas nii mõnigi „vanker” lõimumise poole liikuma. Õpetajate päeval tulevad Nikolai kooli õpetajad Ridala õpetajaile külla.

Kaheksandate klasside klassijuhatajad leppisid kokku, et teevad sel õppeaastal veel midagi koos.

Projekti kirjutas Ridala kooli direktor Milve Viigand.

Kaidi Sits,
Ridala põhikooli huvijuht

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments