0

Linnamäel tuleb laupäeval suvelõpulaat

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Linnamäe laat 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linnamäe turuplatsi esimesel laada ajal möödunud aastal rõõmustas osalejaid ilus sügisilm. ERAKOGU

Laupäeval peetakse Linnamäe laadaplatsil taas suvelõpulaata.

Laada korraldaja Lauri Lilleoks ütles, et praegu on end kirja pannud kümme kauplejat, tulemas on veel mõni. Müümas on mitu käsitöölist – saab villaseid sokke ja kindaid, tikandeid ja muud –, tulla on lubanud kohalik veisekasvataja Kruundi talu oma lihatoodetega ning puu- ja köögiviljamüüjad. Saab maitsta kohaliku kohviku Sõbranna Juures küpsetisi. "Eelmisel aastal olid vastupandamatud soolased ja magusad koogid ja pirukad," meenutas Lilleoks. Talveks saab varuda mett, maitseelamusi pakub Kirimäe ürdiaed.

"Hea mereilma korral on Halukaluri poolt pakkuda värsket ja suitsukala," lubas Lilleoks. Sel aastal on ka laada õnneloos, kus loosirattas on Oru hooldekodu käsitööringi tooted, õnneloosi tulu läheb hooldekodu huvitegevuse mitmekesistamiseks. 

Uudistajad ja ostjad on Linnamäele oodatud kella 10st. Laadameeleolu hoiab üleval kohalik ansambel Lahus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz