0

Tõendid: õpetaja tapja tegi nädalaid eeltööd

Rauno Pukk

Rauno Pukk

raunopukk@gmail.com

Paalalinna kool

Politseiametnikud Viljandi Paalalinna koolis. Foto: ELMO RIIG/SAKALA

Postimees kirjutab, et peaaegu kaks aastat tagasi Viljandi Paalalinna koolis oma saksa keele õpetaja tapnud 16-aastane poiss ei tegutsenud afektiseisundis, vaid plaanis tegu vähemalt kaks nädalat ette. Revolvri, millest tulistamist ta koos isaga harjutanud oli, leidis noormees saatuslikul hommikul üles kümne minutiga.

Need on mõned seni avalikkuse eest varjul olnud asjaolud, mis eile avaldatud ringkonnakohtu otsusest ilmsiks tulevad. Muu hulgas heidab otsus uut valgust sellele, mis täpselt eelnes 2014. aasta 27. oktoobri pärastlõunale, mil 15-aastane poiss saksa keele tunnis seljaga klassi poole olnud õpetaja Ene Sarapi poole kuus korda tule avas.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz