Pühapäevasele elustiili maratonile on oodatud üle 400 osaleja

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

elustiil 3

Elustiili maratoni kaart. Foto: Ülle Lass

Pühapäeval kell 12 saab Haapsalu staadionilt stardi kolmas elustiili maraton. Korraldaja Ülle Lass ootab maratonist osa võtma üle 400 osaleja.

„Mullu oli osalejaid 350, tänavu võiks tulla vähemalt 400,” ütles Lass. „Vaatasin just ilmateadet, mis ennustab pühapäevaks ilusat ilma.”

Lass selgitas, et elustiili maraton on kõigile neile, kes soovivad aktiivselt liikuda ja samal ajal midagi uut ja põnevat teada saada. Haapsalu linnas on 42 kontrollpunkti, kus igas ühes tuleb sooritada jõukohane ülesanne. „Igas punkti on miskit, mida tavainimene varem ei teadnud,” ütles Lass.

Rada võib läbida jalutades, joostes või jalgrattaga. Paremusjärjestust välja ei selgitata. Lass rääkis, et kõigi nende vahel, kes läbivad 42 kontrollpunkti saavad tänutäheks üllatusmeene. Auhinnaloosis osalevad aga need, kes läbivad vähemalt pooled kontrollpunktid. Puntkid on avatud kuni 15.45ni.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
maestro
5 aastat tagasi

meeldib
kuidas kaarti suurendada