Varblasse koguneb üle 300 EKRElase

Kaie Ilves

kaie@le.ee

mart helme

EKRE juhi Mart Helme sõnul on aitavad suvepäevad ühtekuuluvust tugevamaks muuta. Arvo Tarmula foto

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond peab reedel ja laupäeval Pärnumaal Varbla vallas Varemurru puhkekeskuses suvepäevai, registreerinud on 330 erakonna liiget, paljud tulevad peredega.

Suvepäevad on meelelahutuslikud: kavas on sportlikud mängud, poliitiliste sketšide võistlus ja meresõit. Õhtul on tants. Siiski mahuvad päevakavva ka arutelusid presidendivalimiste ja kohalike valimiste teemal.

„Meil on paar korda aastas erakonnana võimalus üle kogu riigi kokku tulla ja mõttekaaslastega õlatunnet saada,” ütles erakonna esimees Mart Helme. „Üks neist on kongress, mis on tiheda ajakavaga töine koosolek. Seetõttu püüamegi suvepäevadest teha üritust, kus inimesed saavad omavahel vabamalt suhelda ja meeskonnatunnetust tugevdada.”

Parteipäevad avatakse lipu heiskamisega täna kell 14.45 ja lõpevad laupäeval kell 14.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jõudu
7 aastat tagasi

Mulle meeldib ja loodan neid aasta pärast läänemaal võimul näha

juss
7 aastat tagasi

Surmanuhtlusega on kogemus näidand, et kui aastaid hiljem tuleb välja, et polnudki kurjategija on karistust üpris raske tagasi pöörata.

et ametnikud liiga ahneks ei lähe
7 aastat tagasi

ja olenemata erakonnast, mõistliks oleks taastada surmanuhtlus

taavi rõigas
7 aastat tagasi

sina v?

taavi
7 aastat tagasi

Oodake kui nad peavad valitsemise vastutuse võtma siis kommenteerige kui ausa ja õige parteiga on tegemist.
Jõudu see aeg ära oodata.

Jaanu8s
7 aastat tagasi
Reply to  taavi

no miks nii negatiivne? Kui kuskil mitte midagi head ei näe, siis jäädki kõike ja kõikjal kiruma. Aga selge on see ju, et muutust me vajame ja EKRE seda kõige rohkem ka näitab. Selge on see et poliitikud keeravad alati midagi pe..e, kuid siiski natuke on aegajalt raputust vaja, seda ka ajalugu on näidanud, et nii peab olema

Jaanu8s
7 aastat tagasi

tubli tegevus! Jõudu erakonna suurenemisele!!! Tubli erakond, kes ei küüruta saksa ees ega nori karuga tüli, lihtne eesti asi ja seda asja peame me just sedamoodi ajama, pole kellegi mure meile midagi ette hakata kirjutama, kuidas elama peaksime.